Feedback

Feedback op de Klimaateffectatlas is zeer welkom! Je kunt ons feedback geven via het formulier op deze pagina. Ook kun je jezelf aanmelden voor de gebruikersgroep van de Klimaateffectatlas. Meer over feedback via het formulier en aanmelden voor de gebruikersgroep lees je hieronder.

Wat doet de gebruikersgroep?

De gebruikersgroep is een belangrijk adviesorgaan voor de Klimaateffectatlas, waarin verschillende gebruikers vertegenwoordigd zijn. Bij de samenstelling van de gebruikersgroep zoeken we naar een goede afspiegeling van de belangrijkste gebruikers: gemeenten, provincies, waterschappen, maar ook onderwijsinstellingen, bedrijven en gebruikers op nationaal niveau. Deelnemers aan de gebruikersgroep denken mee over verbeteringen en zijn als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen.

Wil je meedenken in de gebruikersgroep?

Wil je graag meedenken over het verbeteren van de Klimaateffectatlas? Dan kun je je aanmelden voor de gebruikersgroep. Uit de aanmeldingen stellen we jaarlijks een groep samen die representatief is voor de gebruikers van de Klimaateffectatlas. We zijn erg blij met je aanmelding, tegelijk betekent aanmelden niet automatisch dat je ook kunt meedoen.

Wil je directe feedback geven?

Maak je gebruik van de Klimaateffectatlas en loop je tegen een probleem aan? Of heb je een idee om de Klimaateffectatlas te verbeteren? Dan kun je dat met ons delen via het formulier hieronder.

  1. Meld een probleem
    Werkt er iets niet goed in de Klimaateffectatlas? Loop je tegen een bug of ander probleem aan? Laat het ons weten via het helpdeskformulier.
  2. Deel je idee
    Heb je een goed idee om de Klimaateffectatlas te verbeteren? Mis je bijvoorbeeld een onderwerp in de atlas? Ben je op zoek naar functionaliteit die nog niet in de atlas zit? Of wil je de Klimaateffectatlas aanvullen met nieuwe kennis? Laat het ons weten via onderstaand formulier.
Sluiten